Franklin

Jidō bungaku no sekai / [chosha Kawai Hayao]. = 児童 文学 の 世界 / [著者 河合 隼雄].

Author/Creator:
Kawai, Hayao, 1928-2007.
Kawai, Hayao, 1928-2007
Publication:
Tōkyō : Iwanami Shoten, 1994.
東京 : 岩波 書店, 1994.
Format/Description:
Book
xvi, 347 p. ; 21 cm.
Series:
Kawai, Hayao, 1928-2007. 1994 ; Works. 4.
Kawai Hayao chosakushū ; 4
河合 隼雄 著作集 ; 4
河合 隼雄, 1928-2007. Works. 1994 ; 4.
Status/Location:
Loading...

Get It

Details

Subjects:
Children's stories -- History and criticism.
Fantasy in literature.
Contents:
Kodomo no hon o yomu
Fantajī o yomu.
Notes:
Includes bibliographical references.
Contributor:
河合 隼雄, 1928-2007.
河合 隼雄, 1928-2007.
Contains:
Kawai, Hayao, 1928-2007. Kodomo no hon o yomu. 1994.
Kawai, Hayao, 1928-2007. Fantajī o yomu. 1994.
河合 隼雄, 1928-2007. 子供 の 本 を 読む. 1994.
河合 隼雄, 1928-2007. ファンタジー を 読む. 1994.
ISBN:
4000918346
OCLC:
32126019