Franklin

Mutūn-i Īrānī : majmūʻah-i risālahʹhā-yi Fārsī va ʻArabī az dānishvarān-i Īrānī (az āghāz-i dawrah-ʼi Islāmī tā pāyān-i ʻaṣr-i Taymūrī) / bih kūshish-i Javād Basharī. = متون ايرانى : مجموعه رساله‌هاى فارسى و عربى از دانشوران ايرانى (از آغاز دورۀ اسلامى تا پايان عصر تيمورى) / به کوشش جواد بشرى.

Other Title:
Majmūʻah-i risālahʹhā-yi Fārsī va ʻArabī az dānishvarān-i Īrānī
Motun-e Irani = (Iranian texts)
Iranian texts
Persian & Arabic works of Iranian scholars up to Timurid dynasty
Persian and Arabic works of Iranian scholars up to Timurid dynasty
مجموعه رساله‌هاى فارسى و عربى از دانشوران ايرانى
Edition:
Chāp-i avval.
چاپ اول.
Publication:
Tihrān : Kitābkhānah, Mūzah va Markaz-i Asnād-i Majlis-i Shūrā-yi Islāmī, 2011-
Series:
Kitābkhānah, Mūzih va Markaz-i Asnād, Majlis-i Shūrā-yi Islāmī (Series) ; 310, 340, 373, 459.
Kitābkhānah, Mūzah va Markaz-i Asnād-i Majlis-i Shūrā-yi Islāmī ; shumārah-ʼi intishār 310, 340, 373, 459
490-05/r
830-08/r
Format/Description:
Book
volumes : illustrations, facsimiles (some color) ; 23-25 cm.
Subjects:
Persian literature.
Arabic literature.
Sufism.
Islam.
Islamic civilization.
Hadith -- Criticism and interpretation -- Early works to 1800 -- Facsimiles.
Islamic ethics -- Early works to 1800 -- Facsimiles.
Medicine, Arab -- Facsimiles.
Persian literature -- History and criticism.
Arabic literature -- History and criticism.
Language:
In Persian and Arabic with abstracts in English.
Summary:
A collection of facsimiles and editions of miscellaneous Arabic and Persian manuscripts, along with introductions.
Contents:
daftar-i 1. Raz̤īʹnāmah
Tarjumahʹī kuhan az juzʼ-i panjum-i Qurʼān
Risālah dar maʻrifat-i khavāṣṣ-i aḥjār va javāhir
Qaṣīdah dar ʻilm-i ʻarūz̤ / surūdah-ʼi Ḥusām al-Dīn Ḥasan Khūyī
Dīvān-i Ismāʻīl ibn Bābā Qazvīnī
Sukhanān-i Bāyazīd Bisṭāmī
Fakāhāt va maz̤āḥik
Amālī-i Maḥmūd ibn ʻAzīz Khvārazmī
Akhlāq-i Muʻizzī
daftar-i 2. al-Majālis va al-mavāʻiẓ / Jamāl al-Dīn Ustājī
Adabīyāt-i alfāẓ-i kufr dar fiqh-i Ḥanafī va mīrās̲-i Fārsī-i ān az Bukhārā va navāḥī (Fārsīyāt-i kitāb-i Fatāvá-i Tātārkhānīyah az sāl-i 777 Q.)
Ikhtiyārāt-i Mukhtārnāmah
Gulzār-i shaṭranj / surūdah-ʼi Ḥayrān Shīrāzī
Ghazalīyāt-i Ibn ʻImād Khurāsānī
Risālah-ʼi ʻirfānī / Rashīd al-Dīn Muḥammad Bīdvāzī
Taḥdhīr al-sālik min al-wuqūʻ fī al-mahālik / Shihāb al-Dīn Ghazzī
Dū risālah dar chashmʹpizishkī / Ibn Māsūyah Khūzī
daftar-i 3. Bā taʼkīd bar dīvānʹhā va ashʻār-i Fārsī
دفتر ١. رضى‌نامه
ترجمه‌اى کهن از جزء پنجم قرآن
رساله در معرفت خواص احجار و جواهر
قصيده در علم عروض / سرودۀ حسام الدين حسن خويى
ديوان اسماعيل بن بابا قزوينى
سخنان بايزيد بسطامى
فکاهات و مضاحک
امالى محمود بن عزيز خوارزمى
اخلاق معزى
دفتر ٢. ال-مجالس و المواعظ / جمال الدين استاجى
ادبيات الفاظ کفر در فقه حنفى و ميراث فارسى آن از بخارا و نواحى (فارسيات کتاب فتاوى تاتارخانيه از سال ٧٧٧ ق.)
اختيارات مختارنامه
گلزار شطرنج / سرودۀ حيران شيرازى
غزليات ابن عماد خراسانى
رسالۀ عرفانى / رشيد الدين محمد بيدوازى
تحدهير السالک من الوقوع فى المهالک / شهاب الدين غزى
دو رساله در چشم‌پزشکى / ابن ماسويه خوزى
دفتر ٣. با تأکيد بر ديوان‌ها و اشعار فارسى.
Notes:
Includes bibliographical references.
Contributor:
Basharī, Javād, 1984 or 1985- editor.
بشرى، جواد، 1984 يا 1985-
ISBN:
9786002200754 (v. 1)
6002200754 (v. 1)
9786002201133 (v. 2)
6002201130 (v. 2)
97860022001518 (v. 2)
9786002201522 (v. 3)
6002201521 (v. 3)
9786002202871 (v. 4)
6002202870 (v. 4)
OCLC:
811619502
Loading...
Location Notes Your Loan Policy
Description Status Barcode Your Loan Policy