Franklin

Ha Kŭn-ch'an, Han Mu-suk oe / Ch'oe Wŏn-sik ... [et al.] yŏkkŭm. = 하근찬, 한무숙외 / 최원식 ... [et al.] 엮음.

Publication:
Kyŏnggi-do P'aju-si : Ch'angbi, 2005.
경기도파주시 : 창비, 2005.
Format/Description:
Book
296 p. : ill., ports. ; 22 cm.
Edition:
Ch'op'an.
초판.
Series:
20-segi Hanʾguk sosŏl; 18.
20-segi Han'guk sosŏl ; 18
20세기한국소설 ; 18
20세기한국소설 ; 18.
Status/Location:
Loading...

Get It

Details

Subjects:
Short stories, Korean.
Korean fiction -- 20th century -- History and criticism.
Korean fiction.
Form/Genre:
Criticism, interpretation, etc.
Contents:
Kamjŏng i innŭn simyŏn / Han, Mu-suk
213-ho Chut'aek / Kim, Kwang-sik
Sinhaw ŭi tanae / Han, Mal-suk
Sunan idae, Wangnŭng kwa Chudun'gun, Samkak ŭi chip, Chokchebi / Ha, Kŭn-ch'an
Kananhan hyŏngje / O, Yu-gwŏn
Taejung kwalli / Kim, Tong-nip.
감정이 있는 심연 / 한무숙
213호 주택 / 김광식
신화의 단애 / 한말숙
수난 이대, 왕릉과 주둔군, 삼각의 집, 족제비 / 하근찬
가난한 형제 / 오유권
대중관리 / 김동립.
Notes:
Includes bibliographical references.
Contributor:
Ha, Kŭn-ch'an, 1931-
Han, Mu-suk, 1918-1993
Kim, Kwang-sik, 1921-
Han, Mal-suk, 1931-
O, Yu-gwŏn, 1928-
Kim, Tong-nip.
Ch'oe, Wŏn-sik.
하근찬, 1931-
Han, Mu-suk, 1918-
Kim, Kwang-sik, 1921-
Han, Mal-suk, 1931-
O, Yu-gwŏn, 1928-
김동립.
최원식.
ISBN:
8936462997 (set)
9788936462994 (set)
8936462288
9788936462284
OCLC:
870532695