Franklin

Sŏng Sŏk-che, Ch'ae Yŏng-ju, Ham Chŏng-im, Ko Chong-sŏk, Han Kang, Kim Yŏng-ha / Ch'oe Wŏn-sik ... [et al.] yŏkkŭm. = 성석제, 채영주, 함정임, 고종석, 한 강, 김영하 / 최원식 ... [et al.] 엮음.

Edition:
Ch'op'an.
초판.
Publication:
Kyŏnggi-do P'aju-si : Ch'angbi, 2006.
경기도파주시 : 창비, 2006.
Series:
20-segi Han'guk sosŏl ; 49.
20-segi Han'guk sosŏl ; 49
490-04
830-13
Format/Description:
Book
356 p. : ill., ports. ; 22 cm.
Subjects:
Short stories, Korean.
Korean fiction -- 20th century -- History and criticism.
Korean fiction.
Short stories, Korean.
Form/Genre:
Criticism, interpretation, etc.
Contents:
Nae insaeng ŭi majimak 4.5-ch'o, Cho Tong-gwan yakchŏn, Hyŏpchukto kŭnŭl arae / Sŏng, Sŏk-che
Tosi ŭi hyanggi / Ch'ae, Yŏng-ju
Pyŏngsin son'garak / Ham, Chŏng-im
Chemangmae / Ko, Chong-sŏk
Nae yŏja ŭi yŏlmae / Han, Kang
Samgukchi ranŭn irŭm ŭi ch'ŏn'guk, Pisanggu / Kim, Yŏng-ha.
내 인생의 마지막 4.5 초, 조동관 약전, 협죽도 그늘 아래 / 성석제
도시의 향기 / 채영주
병신손가락 / 함정임
제망매 / 고종석
내 여자의 열매 / 한 강
삼국지라는 이름의 천국, 비상구 / 김영하.
Notes:
Includes bibliographical references.
Contributor:
Sŏng, Sŏk-che, 1960-
Kim, Young-ha, 1968-
Ch'ae, Yŏung-ju.
Ham, Chŏng-im, 1964-
Ko, Chong-sŏk, 1959-
Han, Kang, 1970-
Ch'oe, Wŏn-sik.
성석제, 1960-
김영하, 1968-
채영주.
함정임, 1964-
고종석, 1959-
Han, Kang, 1970-
최원식.
ISBN:
8936462598
9788936462598
8936462997 (set)
9788936462994 (set)
OCLC:
870532913
Loading...
Location Notes Your Loan Policy
Description Status Barcode Your Loan Policy