Franklin

Kurosawa Akira jukai no meikyū : eiga Derusu Uzāra zenkiroku 1971-1975 / Nogami Teruyo, Vurajiemiru Vashieriefu, Sasai Takao ; tokubetsu kikō Ikezawa Natsuki. = 黒沢明樹海の迷宮 : 映画「デルス・ウザーラ」全記錄1971-1975 / 野上照代, ヴラジーミル・ヴァシーリエフ, 笹井隆男 ; 特别寄稿池沢夏樹.

Publication:
Tōkyō-to Chiyoda-ku : Shōgakkan, 2015.
東京都千代田区 : 小学館, 2015.
Format/Description:
Book
639 pages, 8 unnumbered pages of plagtes : illustrations (some color) ; 22 cm
Edition:
Shohan.
初版.
Status/Location:
Loading...

Get It

Details

Subjects:
Kurosawa, Akira, 1910-1998.
Dersu Uzala (Motion picture).
Notes:
Includes bibliographical references.
Contributor:
Vasilʹev, Vladimir Nikolaevich, 1939- author.
Sasai, Takao, 1956- author.
Ikezawa, Natsuki, 1945-
Sasai, Takao, 1956-
池沢夏樹, 1945-
野上照代, 1927-
Contains:
Nogami, Teruyo, 1927- "Derusu Uzāra" satsuei nisshi.
野上照代, 1927- デルス・ウザーラ」撮影日誌.
ISBN:
9784093884259
4093884250
OCLC:
932463553